Zona esports: Dani Raya, Gabi Fernández i Víctor Domingues | Andorra Difusió

Posted by on 19, març 2016 in Andorra Difusió, Enllaços premsa

Arrenquem el Zona Esports amb el partit més decisiu del cap de setmana, el que disputarà el VPC Andorra diumenge a l’Estadi Nacional contra el Saint Jory, amb la permanència en joc. Coneixem com ho afronta l’equip amb el jugador Dani Raya .El MoraBanc vol retrobar-se amb la victòria diumenge al Nou Congost de Manresa. Ens informa de la darrera hora de l’equip de Joan Peñarroya el cap de comunicació, Gabi Fernàndez.I parlem de trail running amb el responsable del Club Pirinenc Andorrà, Víctor Domingues. Demà tindrà lloc la primera de les set sortides organitzades per l’entitat aquesta temporada.

Origen: Zona esports: Dani Raya, Gabi Fernández i Víctor Domingues | Andorra Difusió