Zona esports: Manuel Romo, Candelària Moreno, Òscar Casal i Ferran Teixidó | Andorra Difusió

Posted by on 17, març 2016 in Andorra Difusió

El nostre primer protagonista avui és el tècnic del VPC, Manuel Romo. El quinze andorrà s’ho juga tot a una carta aquest diumenge en el darrer partit de la fase regular contra el Saint Jory. Amb una victòria, sempre que el Cazéres no guanyi contra el Lezat, el VPC en podria tenir prou per certificar la permanència.Candelaria Moreno ha hagut d’aparcar l’esquí alpí per uns problemes de creixement a la tíbia que repercuteixen en els seus genolls. Una situació que més endavant podria portar-la al quiròfan. Mentrestant, la jove esquiadora de l’ECA ha trobat en el forapista una sortida per continuar gaudint de la neu.I d’aquí a un mes i mig arrenquen les Sky Runner World Series, la Copa del Món decurses de muntanya. En parlem amb dos primers espasses de l’equip nacional, Ferran Teixidó i Òscar Casal.

Origen: Zona esports: Manuel Romo, Candelària Moreno, Òscar Casal i Ferran Teixidó | Andorra Difusió