Champions for Unicef, omplim el pavelló de solidaritat!!!

Posted by on 21, des. 2015 in Notificacions, Portada

El proper dimarts 29 de de desembre a partir de les 19 hores, tindrà lloc la segona edició del partit solidari Champions for Unicef organitzat pel BC Morabanc Andorra i a favor d’Unicef Andorra.

El segon partit començarà a les 20.30 hores i el jugaran dos equips, Champions for Brazzaville (Congo) i Champions for Bamenda (Camerún) formats per jugadors del BC MoraBanc Andorra i esportistes d’altres modalitats. Entre les files de tots dos equips estaran els dos davanters de l’equip sènior masculí del VPC Andorra Rugby XV, Edisher Jamrulidze i Eric Risco.

Les entrades al pavelló tenen un cost de 5 euros i es poden comprar anticipadament al web www.morabanc.ad/entrades o a la taquilla del mateix pavelló i es destinen en la seva totalitat als programes d’Unicef.

La recaptació d’aquest segon Champions for Unicef es destinarà als programes que Unicef Andorra finança a la República del Congo i que tenen com principal objectiu millorar l’accés als serveis bàsics (educació, salut, aigua potable, registre de naixement,…) a les poblacions autòctones al país.