Victòria del VPC a base de penalitats – El Periòdic d’Andorra

Posted by on 19, oct. 2015 in El Periòdic d'Andorra, Enllaços premsa, Portada

En aquest inici de temporada el VPC compta per victòries els partits que juga a l’Estadi Nacional. Però li costa tancar-los. Davant el Lavelanetien en va ser un exemple, en un partit que en el tram final fins i tot va poder perdre. L’encert en els cops de càstig per part dels dos conjunts va mantenir el partit sempre obert. Va vèncer 30-23.
Es van arribar a xutar fins a catorze penalitats, de les quals una dotzena van aconseguir el seu objectiu. Aquest fet va provocar el que ritme de partit, amb aturades constants, fos baix. Sobretot en la segona part. El matx començava amb un cop de càstig d’Abelló. A continuació els dos equips en van errar un per banda. Els francesos van aconseguir empatar i Jordan, amb un assaig transformat per Simon, permetia als locals tornar a posar-se per davant al minut 21. Els gals no tardarien a fer una marca i Simon feia pujar tres punts més al 31. Al descans s’arribava 13-8. En la represa les penalitats van ser constants. Cadascuna del VPC la responia de la mateixa manera el Lavelanetien de forma immediata. Simon per part andorrana i Tom per la visitant eren protagonistes en el xut. Però dos consecutius del conjunt de Migdia-Pirineus posaven un perillós 25-23 al 74. Al darrer minut es decidia l’enfrontament amb un assaig col·lectiu.
En acabar el partit l’entrenador, Manuel Romo, es va reunir amb els seus jugadors per fer-los diverses observacions que no li havien agradat. Una, el caure en les provocacions i en batusses amb els components del rival, la darrera un cop el matx finalitzat. «El que no accepto de cap manera és la indisciplina. S’ha d’erradicar del camp», indica el tècnic, molest també per l’actitud mostrada al camp: «Per tercera vegada seguida no s’ha realitzat el que hem treballat durant la setmana». Els jugadors «són molt receptius» i confia en què no es torni a produir. Amb el que es queda és amb la victòria. «El resultat continua sent el millor» i tenen problemes perquè «ens està costant molt adaptar-nos a l’estil de joc més ràpid i dinàmic». A nivell d’assaigs l’equip no s’està prodigant, però «tenim un bon xutador i ho aprofitem com ho hem d’aprofitar».