Bon primer torneig de l’equip femení a Carcassone

Posted by on 12, oct. 2015 in Portada

noies_vpc

L’equip sènior femení del VPC Andorra Rugby XV va disputar el seu primer torneig de la temporada de rugbi 7 a Carcassona amb un bon resultat. L’equip només va cedir en un dels tres enfrontaments que va disputar.

El primer partit el van superar per un contundent 35-0 contra l’equip de Tarascon. Les noies van desplegar un joc molt vistós i van gaudir molt de la victòria.

El segon partit va ser més dur. L’equip de Lunel van superar al VPC amb contundència a la primera part anant al descans amb el marcador a 0 pel VPC. En la segona part, tot i fer dues marques, la manca de sort va fer que el marcador acabés amb un 20-10 per l’equip de Lunel.

Ja en l’últim partit contra Carcassona, el VPC no es va deixar sorprendre per les amfitriones. Van deixar l’equip local a 0 amb un gran 0-27 que deixava a les andorranes en la segona posició del torneig.

L’equip femení del VPC també va estrenar capitania en aquest nou curs. Enguany les noves capitanes són Xènia Mourelo (que no va poder desplaçar-se al torneig) i Nadia Olm (que va assumir el rol de capitana per aquest torneig).