Estrena de la temporada davant el Lézatoise – El Periòdic d’Andorra

Posted by on 25, set. 2015 in El Periòdic d'Andorra, Enllaços premsa, Portada

 

fite

Comença la temporada del VPC. Diumenge debuta contra el Lezadoise a l’Estadi Nacional, en el que és l’inici d’un nou projecte que ha de portar l’equip a cotes més altes que no pas el curs passat. El retorn a Honor està en ment de tots. L’equip arriba a aquesta primera cita en les millors condicions. «La pretemporada ha estat molt bona. L’equip ha treballat molt bé. No ha parat en tot l’estiu i a nivell físic arribem de 10 sobre 10», assegura el tècnic, Manuel Romo. Precisament en l’aparat físic hi ha incidit força les darreres setmanes, per a que no es produeixin inconvenients en forma de problemes de lesions al llarg de la campanya: «Els últims anys hem tingut moltes lesions musculars que venen d’una mala planificació de la pretemporada». En la forma de jugar també es produeixen canvis. «Estem preparant un equip més dinàmic, veloç i amb molt joc de mans», que exigirà al mà- xim als rivals. El Lezadoise serà el primer en patir-ho. Romo hi té posades moltes expectatives. «Estic molt il· lusionat. Aquest any tenim un equip molt competitiu», i a més veu que «els jugadors estan molt motivats i amb ganes de jugar». A més compta amb un nombre d’efectius que li permet tenir «molta gent. Tinc el problema d’escollir per fer l’alineació perquè ara no hi ha titulars i suplents per l’alt nivell que tots tenen. Però benvingut sigui aquest problema»